PRODUCTEN & DIENSTEN

Colourful Business Documents kan u helpen uw printkosten te verlagen en uw documentstroom efficiënter soepeler te laten verlopen. Dit maken wij mogelijk door de inzet van een programma aan printers en multifunctionals, in combinatie met scala aan software applicaties. Er is geen standaard recept, want iedere organisatie is anders. Wij kunnen u goed adviseren en een op maat gemaakte service aanbieden. Van analyse tot implementatie.

Kyocera Taskalfa Multifunctional

PRINTERS & MULTIFUNCTIONALS

Colourful Business Documents levert zwart-wit en kleuren printers en multifunctionals van merken als Kyocera, Canon en OKI. Hiermee bent u gegarandeerd van kwalitatief hoge afdrukken tegen scherpe prijzen. Wij dragen daarnaast ook zorg voor de onderhoud van uw apparatuur. Door ons landelijk dekkend service aanbod komt u nooit voor verassingen te staan en kan uw apparatuur op afstand worden 'gemanaged'. Hierdoor heeft u o.a. uw verbruiksmaterialen al in huis voordat het huidige op is.

MANAGED DOCUMENT SERVICES

Door slimme software te koppelen aan uw printapparatuur, maakt Colourful Business Documents het mogelijk uw werkprocessen te optimaliseren. Document Management systemen helpen u bij de archivering van uw digitale documenten, beheer van deze documenten en het eenvoudiger maken van uitwisseling van uw documenten. Applicaties die vallen onder Managed Document Services zijn vrijwel altijd compatibel met uw huidige softwaresystemen. Document Management is beschikbaar voor zowel start-ups en kleinbedrijven als grotere ondernemingen.

Kyocera Print App

ETIKETTEN & MEDIA

De kwaliteit van een afdruk wordt in hoge mate bepaald door de kwaliteit of aard van de media. Door de ontwikkeling van stof door gebruik van ‘goedkope’ papiersoorten kan storingen aan de printer of multifunctional of labelprinter veroorzaken hetgeen leidt tot hoge service kosten. Laat u daarom door ons adviseren over papiersoorten of etiketten die het meest geschikt zijn voor uw printers. Daarnaast levert Colourful Business Documents een uitgebreid assortiment van labels in diverse materiaalsoorten zoals papier, PVC of plastics. Etiketten worden toegepast in diverse markten zoals de tapijten industrie, banden industrie en de chemische sector maar ook voor kleine oplagen labels bent u bij ons aan het juiste adres.